Referenser

Annelie Tryggvesson

Är en 54-årig "tjej" som efter mycket om och men bestämde mig för att ta körkort, och det var på tiden :)) Trodde aldrig jag skulle klara det eftersom jag knappt suttit bakom en ratt. Men jag fixade både teori och uppkörning på första försöket!!! Är så nöjd med lärare och skola. Hemtrevlig atmosvär och kunniga lärare som numera räknas som mina vänner :))

Stefan Elmqvist

Är det för sent att ta körkort vid 55? Inte för mig.  Äldst av tio från olika håll, kämpade vi tillsammans för att komma i mål på utsatt tid. Alla med olika förutsättningar men lika rädda för att vara just den som inte klarade det. Att det gick så bra för alla kan vi tacka lärarna för. Genom god avvägning mellan rollen som slavdrivare och rollen som stöttande psykolog, plockade de fram det bästa i varje elev. Och stod för nolltolerans inte bara mot alkohol men också mot rasism. Det väcker respekt.

Diana Soto

Bra trafikskola, kompetent personal och mycket trevlig miljö! Kan verkligen rekommendera denna förträffliga körskola.

Erika Reuther Luthander 

Istället för att plugga till körkortet på egen hand valde jag intesivkurs för att få de så fort som möjligt. Något jag absolut inte ångrar. För nu står jag här tre veckor senare med kortet i handen, fantastiskt! Tack vare all trevlig personal och de nya vänner man lärt känna har detta blivit en tid värd att minnas! Jag kommer verkligen att rekommendera Centrala Trafikskolan till andra!

Mattias Linnér 

Dessa två veckorna har varit väldigt lärorika och roliga. Lärarna på skolan är jättegoa och trevliga och framförallt så är dom väldigt duktiga på att lära ut. Upplägget på skolan är exemplariskt. Bra med information om alla tider, priser och annat som vi elever kan undra över. Jag kan inte annat än rekommendera denna trafikskola till alla. Värt varenda krona!

Fanny Bengtsson

Jag kan bara säga att jag är hur nöjd som helst, både med skolan, utbildningen och alla fantastiskt roliga lärare! Som ett plus i kanten har jag även träffat så otroligt härliga kompisar, som man får göra allt detta tillsammans med. Jag har bara positiva saker att säga!

Jesper Browall

Jag tycker att dom här två veckorna har varit hur roliga som helst! Jag har lärt mig väldigt mycket på kort tid. Detta på grund av duktiga lärare som motiverar en, plus ett sjukt härligt gäng att umgås med. Rekommenderar starkt denna trafikskola!

Sofie Jonasson

Plugg, glädje, gemenskap, skratt och lycka! Två helt underbara veckor tillsammans med otroligt bra lärare och nya vänner. Centrala Trafikskolan kommer jag verkligen rekommendera till andra!

Frida Karlsson

Dessa två veckor har varit så enormt roliga. Dels pga gruppen som varit här men också för de grymma lärarna. Jag rekommenderar verkligen Centrala Trafikskolan, tack vare dem har jag nu körkort!!!